På Løiten Brænderi

Løiten Lys AS har en utstillingsflate som dekker nærmere 3000 m², fordelt på fire etasjer,

av det som tidligere var Løiten Brænderis saft- og syltetøyfabrikk. Takket være de opptil flere meter høye utstillingsoppsatsene og de utrolige variantene av lys,

trekker Løiten Lys AS et stadig økende publikum fra hele landet.

Utstillingene er en opplevelse du sent vil glemme!

 

 

Bokloftet - Antikvariat og lokalhistorie fra hele landet. Brukte og nye bøker.www.bokloftet.no

Løiten Musikk og Lydstudio - Hedmarks beste spesialbutikk for korps og skoler http://www.loitenmusik.com/

 FORESTILLINGER PÅ HUSET

 

En Akevisitt.

Det sitter mye historie i veggene i den ærverdige bygningen, og som publikum kan du også ta del i starten av denne historien ved å være med på vandreforestillingen “En Akevisitt”. Det hele er lagt opp som en vandring gjennom Brenneriet, der skuespilleren med produksjonsutstyret som eneste kulisser og ved hjelp av kostymeskift, tar publikum med på en uforglemmelig time. Gjennom skjemt og alvor er du i selskap med seks høyst ulike personer som har tilknytning til Brenneriets og akevittens historie.
 

Middag med Mord er en interaktiv kriminalkomedie av Gotmar Rustad.

 

Forestillingen spilles mellom bordene i restauranten på Løiten Brænderi mens publikum inntar en flott tre retters middag.Vi vil selvsagt ikke røpe for mye av innholdet - det er tross alt et kriminalmysterium det er snakk om her - men vi fortelle gjerne at publikum trekkes aktivt inn i forestillingen, at noen får prøve seg som skuespillere, og at alle må hjelpe til med å løse mysteriet! Normal varighet er fra to og en halv til tre timer. Vi lover også at forestillingen er både morsom, spennende og annerledes, og at vi byr på flere overraskelser under veis!

 

 

 

 

 

 

Velkommen til oss!

Mandag-Fredag: 10.00-18.00
Lørdag: 10.00-18.00
Søndag: 12.00-18.00

clear both